Over ons

Iets over mijzelf…..

Ik (32) woon samen met mijn vrouw en twee jonge dochters in een prachtige nieuwbouwwoning waar wij erg van kunnen genieten. De woning is gebouwd in 2014 en is goed geĆÆsoleerd en grotendeels onderhoudsvrij. Erg prettig voor iemand met twee linkerhanden šŸ™‚

Persoonlijk ben ik altijd al wel toekomstgericht bezig geweest, met name op financieel gebied. Ik mag dan ook graag sparren met mensen in mijn omgeving over onderwerpen als vermogensopbouw, pensioenen, sparen, zelfvoorzienendheid, etc. Boeken over deze onderwerpen vind je dan ook voornamelijk terug in mijn boekenkast. Ook vind ik het belangrijk dat we goed voor de wereld zorgen, voor de mensen die er leven, maar ook voor de natuur. Deze visie loopt parallel aan de financiƫle beslissingen die ik samen met mijn vrouw maak.

De reden…

Als trotse huiseigenaar ben ik mij de afgelopen jaar gaan verdiepen in het versneld aflossen van mijn hypotheek. Informatie over dit onderwerp is her en der op het internet te vinden. Veel websites komen niet verder dan een lijstje met voor en nadelen. De rest wat er allemaal bij komt kijken mag je aan jouw adviseur vragen. Wat zou de reden zijn dat je over versneld aflossen beperkt informatie kan vinden? Al snel kwam ik erachter dat versneld aflossen commercieel gezien niet weg te zetten is als een product en bedrijven de consument (wij dus) daarom niet verder informeren.

Dit is voor mij de trigger geweest om een echte verdiepingsslag te gaan maken in het versneld aflossen van je hypotheek. Er komt veel meer bij kijken dan dat je periodiek een extra bedrag overmaakt en daarmee jouw maandlasten ziet dalen. Ik hoop je dan ook via deze website nieuwe inzichten te mogen geven en je te inspireren om extra aflossen op je hypotheek te overwegen.

Disclaimer

De keuze voor extra aflossen ligt volledig bij jezelf. Alle informatie op de website is verzameld vanuit verschillende bronnen (die ik voor zover mogelijk zoveel als het kan met je zal delen). Aangezien ik in het dagelijks leven geen financieel- of hypotheekadviseur ben wil ik benadrukken dat deze website op persoonlijke titel is geschreven en ik niet aansprakelijk ben voor financiƫle keuzes die jij maakt op basis van de informatie op de website. Voor meer informatie kun je hierover terecht in de disclaimer.

Mis jij nog iets?

Heb je het idee dat er nog iets mist op de website en/of wil je een bijdrage leveren? Neem gerust contact op!